Op pad met de kano is een van de beste manieren om het binnenland van de Hoge Kusten te ontdekken. Slingerende rivieren, tafelbergachtige heuvels, en af en toe kleine dorpjes met de karakteristieke rode huizen langs weerskanten. Hier vind je vele bevers, vissensoorten en een rijk vogelleven. Op vele plekken langs de rivieren en beken kun je picknicken en kamperen. Of misschien op een mini-eilandje, helemaal voor jezelf? Met een beetje geluk staat er een eland langs de waterkant… Onze gasten zijn verrast door de stilte. Hier kom je tot rust.

Via Resele Adventures kun je kanotochten maken van 1 tot 7 dagen. Wij helpen met transport, uitrusting en kennis over de lokale natuur en sporen van de geschiedenis in het landschap. We kunnen je ook helpen in contact te komen met lokale vissers om je de fijne kneepjes van het vissen in deze omgeving bij te brengen. Of met een archeoloog die je duizenden jaren oude rotstekeningen, oude haarden van de rondtrekkende Lapse bevolking of zomerweiden in de bossen laat zien. Wellicht zelfs een workshop Bushcraft, waarbij je vaardigheden als snel een vuur maken of een schuilplaats bouwen?

Een meer gedetailleerd aanbod van onze zomeractiviteiten komt begin 2018 op deze site. Mocht je eerder informatie willen hebben, horen we dat graag!