Att cykla på en tandemcykel är ett jätteroligt och bekvämt sätt att upptäcka Resele. Fördelen är att man alltid cyklar tillsammans, även om en är i ”bättre form” än den andra! En tandemcykel kräver dessutom mindre uthållighet än en normal cykel – jättebra om man vill cykla upp längs niporna.

Där finns tillräckligt med upplevelser i Resele socken för en heldagsutflykt. Vi tipsar gärna om flera olika vackra rastplatser längs Ångermanälven i Resele där du kan stanna och rasta under din dagsutflykt med tandemcykel, till exemplet vid Österrå, Sörtannflo och Strand. Bra fiskeställen finns också längs älven! På Reseles ikoniska broar finns bra mögligheter att ta fina bilder. Sortegården säljar fint hantverk och glöm inte Myregårdens sommarcafé och restaurang: bästa stället för fika och mat i hela bygden!

Tandemcykeluthyrning

Vi har flera 3-växlade tandemcyklar för uthyrning. Hyra är 250 SEK för en heldag. Du kan även ta med en fin fikakorg från oss, om du bokar den i förväg. Vi hjälpar dig gärna med kartor och tips för att hitta de vackraste och roligaste platserna i vår socken.